canitrail folderl

UITVERKOCHT

B-Running Canitrail weekend

Op 8,9 en 10 februari 2019 organiseren wij een Canitrail weekend in de schitterende omgeving van het Mullerthal.  We vertrekken op vrijdag 8 februari en behalve relaxen organiseren we voor degenen die willen meelopen 's avonds een caninachttrail van circa 5 km.

Op zaterdag staat een canitrail op het programma waarbij u zich voor diverse afstanden kunt inschrijven. Voordat we op zondag (helaas) weer huiswaarts vertrekken kunt u nog meedoen aan een canitrail van 7 of 16 km of gewoon relaxen in de schitterende omgeving. 

We verblijven 2 nachten in Hotel Trail-Inn in Berdorf.  Honden (max 1 hond per persoon)  zijn uiteraard toegestaan op de kamer.  Kosten bedragen slechts € 195,00 euro per persoon op basis van half pension. De drankjes zijn, net als een eventueel diner op vrijdag avond,voor eigen rekening.

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en meedoen is pas gegarandeerd indien u van ons de bevestiging heeft ontvangen.  Hierhij geldt dat wie het eerst komt wie het eerst maalt.