SORRY MAAR DIT WEEKEND IS VOLLEDIG UITVERKOCHT 

B-Running Canitrail weekend

Op 31 januari, 1 en 2 februari 2020 organiseren wij een opnieuw een  Canitrail weekend in de schitterende omgeving van het Mullerthal.  We vertrekken op vrijdag 31 januari februari en behalve relaxen organiseren we voor degenen die willen meelopen 's avonds een caninachttrail van circa 5 km.

Op zaterdag staat een canitrail op het programma waarbij u zich voor diverse afstanden kunt inschrijven. Voordat we op zondag (helaas) weer huiswaarts vertrekken kunt u nog meedoen aan een canitrail van 7 of 16 km of gewoon relaxen in de schitterende omgeving. 

We verblijven 2 nachten in Hotel Trail-Inn in Berdorf.  Honden (max 1 hond per persoon)  zijn uiteraard toegestaan op de kamer.  Kosten bedragen slechts 195 euro per persoon inclusief en 10 euro per hond per dag. Hierin is inbegrepen een pasta maaltijd op vrijdagavond, een drie gangen diner op zaterdagavond en op zondagmiddag een uitgebreide lunch. De drankjes en overige versnaperingen zijn gedurende de drie dagen voor eigen rekening.

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en meedoen is pas gegarandeerd indien u van ons de bevestiging heeft ontvangen.  Hierbij geldt dat wie het eerst komt wie het eerst maalt.